10 مزیت برتر ورود به شبکه های B2B

85 | 17 مهر 1403

 

شبکه B2B شامل ایجاد و پرورش روابط حرفه ای بین مشاغل جهت  دست یافتن به منافع متقابل و تقویت رشد کسب و کارشان  می باشد. شبکه سازی با شرکت های B2B، به عنوان یک کاتالیزور برای موفقیت عمل می کند و کسب و کارها را قادر می سازد تا اتحادهای استراتژیک ایجاد کنند و به رشد پایدار دست یابند.


B2B (Business-to-Business) نوعی تجارت است که شامل مبادله محصولات، خدمات یا اطلاعات بین مشاغل است، نه از یک تجارت به مصرف کننده (B2C). یک تراکنش B2B بین دو شرکت مانند عمده‌فروش و خرده‌فروش آنلاین انجام می‌شود. در بیشتر شبکه های  B2B، هر سازمان به نحوی سود می برد و معمولاً دارای قدرت مذاکره مشابه هستند.
از دیدگاه بازاریابی دیجیتال، شبکه B2B برای کمک به رشد کسب و کار بسیار مهم است. ایجاد روابط طولانی مدت و معنادار با مشتریان یا سایر مشاغل همیشه سودمند خواهد بود. کانال‌ها و پلتفرم‌های متعددی وجود دارد که می‌توان از آنها برای شبکه استفاده کرد، برخی به طور خاص برای این منظور طراحی شده‌اند (Choobnet (و برخی دیگر در نهایت به آن انتقال پیدا کردند. همانطور که گفته شد، مهمترین جنبه شبکه همیشه افراد و مشاغل درگیر خواهند بود.


وب سایت های شرکت: این ساده ترین مدل تراکنش های B2B است. یک شرکت از وب سایت خود برای فروش مستقیم کالاها و خدمات به مشتریان تجاری خود استفاده می کند. گاهی اوقات، یک وب سایت شرکت از یک اکسترانت امن برای دسترسی انحصاری مشتریان به کاتالوگ محصولات یا لیست قیمت ها استفاده می کند.

 
B2B چگونه کار می کند؟

در یک معامله B2B، یک کسب و کار، که اغلب به عنوان فروشنده شناخته می شود، محصولات یا خدمات را به تجارت دیگری می فروشد. به طور معمول، یک تیم یا بخش فروش این معاملات را انجام می دهد، نه کل شرکت یا یک شخص. گاهی اوقات، یک نفر در سمت خریدار معامله ای را برای حمایت از اهداف تجاری شرکت انجام می دهد. برعکس، برخی از معاملات B2B شامل استفاده کل شرکت از یک محصول، مانند مبلمان اداری، رایانه ها و مجوزهای نرم افزاری است.

برای تصمیمات خرید بزرگتر یا پیچیده تر، یک کمیته خرید انتخاب محصول B2B و فرآیند تصمیم گیری را انجام می دهد. این کمیته ها معمولاً شامل پرسنل زیر هستند:
یک تصمیم گیرنده تجاری، مانند شخصی که مسئول بودجه است.
یک تصمیم گیرنده فنی که قابلیت های محصولات آینده را ارزیابی می کند.
اینفلوئنسرها، مانند کاربران فردی و کارمندانی که در مورد نحوه استفاده از محصول اطلاعات ارائه می دهند.


 
چرا شبکه B2B بسیار ارزشمند است

یک کسب و کار موفق زمان قابل توجهی را برای تقویت برند خود صرف کرده است. همین تلاش و مراقبت برای ارتقای آن برند به سطح بعدی، با تضمین موفقیت تجاری و مالی انجام می شود. شبکه B2B نقش مهمی در موفقیت یک تجارت ایفا می کند. رشد و توسعه بدون برقراری ارتباط با سایر مشاغل بسیار دشوار است. کاملا مستقل بودن مخاطره آمیز است، زیرا نمی توانید از دیگران یاد بگیرید و آن تجربه را در کسب و کار خود به کار ببرید. توانایی به اشتراک گذاشتن تجربه، اشتباهات و موفقیت به ایجاد روابط قوی و شراکت های بالقوه در ادامه خط کمک می کند.

شبکه B2B هم برای خریداران و هم برای فروشندگان سودمند است. خریداران می توانند با تامین کنندگان مربوطه ملاقات کنند و بینش واقعی در مورد زنجیره تامین خود بدست آورند. از طرف دیگر فروشندگان می توانند مشتریان بیشتری را ملاقات کنند و به طور بالقوه فروش را افزایش دهند. یکی دیگر از مزایای شبکه B2B به عنوان بخشی از یک استراتژی رشد، جمع آوری ارجاعات و سرنخ ها است. اگر روابط در صنعت شما ایجاد شود، فرصت هایی برای ارجاع به وجود می آید زیرا دیگران احساس می کنند شما قابل اعتماد و قابل اعتماد هستید. به طور مشابه، سرنخ ها می توانند تولید شوند و به همین دلیل منجر به فروش بیشتر شوند.


چرا B2B مهم است؟

هر کسب و کاری برای راه اندازی، فعالیت و رشد نیاز به خرید محصولات و خدمات از سایر مشاغل دارد. تجارت B2B از این فعالیت ها پشتیبانی می کند. یک شرکت از تامین کنندگان B2B برای تهیه محصولات و خدمات، مانند مواد اولیه مورد نیاز برای تولید، فضای اداری، مبلمان اداری، سخت افزار کامپیوتر و نرم افزار استفاده می کند. مواد غذایی که شرکت‌ها در آشپزخانه‌های خود ذخیره می‌کنند و علائمی که روی ساختمان‌های اداری آن‌ها نمایش داده می‌شود نیز نمونه‌هایی از محصولات و خدمات خریداری‌شده از تامین‌کنندگان است.

تامین کنندگان B2B در مقایسه با شرکت های B2C به احتمال زیاد در روابط تجاری طولانی مدت با مشتریان خود شرکت می کنند. تراکنش‌های B2C اغلب شامل خریدهای موقت از مصرف‌کنندگان فردی می‌شود، در حالی که تامین‌کنندگان B2B می‌توانند انتظار خریدهای مکرر و قابل پیش‌بینی‌تری از کسب‌وکارها برای کالاها و خدمات داشته باشند. بسیاری از تامین کنندگان B2B محصولات تخصصی و سفارشی شده را متناسب با نیازهای خاص کسب و کار می فروشند.


نمونه هایی از استراتژی های بازاریابی B2B

شرکت های B2B روش های مختلفی برای دستیابی به مخاطبان هدف خود دارند. ارتباطات دیجیتال این استراتژی‌ها را قادر می‌سازد تا به طور فزاینده‌ای آنلاین شوند و به شرکت‌ها اجازه دهند دامنه خود را گسترش دهند. این استراتژی ها شامل موارد زیر است:

بهینه سازی موتور جستجو (SEO). دانش سئو به شرکت های B2B اجازه می دهد تا رتبه وب سایت های خود را در نتایج موتورهای جستجو بهبود بخشند. در همین راستا، تبلیغات پرداخت به ازای کلیک به شرکت‌ها این امکان را می‌دهد که پیام‌های خود را به راحتی در صفحات نتایج جستجو مشاهده کنند.
بازاریابی محتوا. فرم‌های محتوای مختلف، مانند مقاله‌ها یا ویدیوها، می‌توانند پیام یک شرکت B2B را به مخاطبان مناسب تبلیغ کنند و رتبه یک صفحه وب را در موتور جستجو افزایش دهند.
بازاریابی رسانه های اجتماعی. درک اینکه یک مخاطب خاص از کدام پلتفرم های رسانه اجتماعی استفاده می کند، شرکت های B2B را قادر می سازد تا استراتژی های رسانه های اجتماعی خود را حول آن دانش تنظیم کنند.
طراحی وب. آژانس های بازاریابی دیجیتال و کارشناسان طراحی وب داخلی می توانند وب سایت های سفارشی سازی شده برای سازمان های B2B ایجاد کنند تا از آنها برای هدف قرار دادن مشتریان استفاده کنند.
بازاریابی ایمیلی. کمپین های بازاریابی ایمیلی زمانی می توانند موثر باشند که به درستی سازماندهی شوند و مشتریان مناسب را هدف قرار دهند.
اینفلوئنسر و بازاریابی دهان به دهان. چهره های برجسته یا حتی افراد عادی می توانند این پیام را منتشر کنند که یک شرکت B2B خاص برای گروه های مشتری خاص ایده آل است.
بازاریابی مبتنی بر حساب (Account-based marketing (ABM) سازمان‌ها گروهی از حساب‌های مشتریان با ارزش را در یک صنعت وارد می‌کنند و خدمات خود را با نیازهای آن گروه تنظیم می‌کنند. عملکرد مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) و پلتفرم هایی مانند Salesforce برای ABM مفید هستند.


انواع شرکت های عضو در شبکه  B2B

انواع مختلفی از شرکت های B2B وجود دارد که شامل موارد زیر می شود:

تولیدکنندگان محصولات خود را طراحی، ایجاد و تولید می کنند. آنها ممکن است محصولات خود را مستقیماً به مشاغل یا غیرمستقیم از طریق خرده فروشان یا فروشندگان بفروشند.
خرده فروشان و فروشندگان محصولات و خدمات ساخته شده توسط شرکت های دیگر را مستقیماً به مشاغل آنلاین، از فروشگاه های فیزیکی یا هر دو می فروشند.
آژانس ها و مشاوران مشاوره، نظارت و کارهای پیمانکاری فرعی را به مشاغل ارائه می دهند. به عنوان مثال، یک آژانس تبلیغاتی ممکن است بودجه تبلیغاتی چند میلیون دلاری را برای یک برند مصرف کننده مدیریت و اجرا کند. یک آژانس دیجیتال مارکتینگ ممکن است یک وب سایت و اپلیکیشن موبایل برای همان مشتری طراحی و بسازد.


مزایای B2B

بازار B2B در مقایسه با B2C مزایای زیادی دارد که از جمله آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

مقیاس معاملات بزرگتر از سطح متوسط. یک شرکت B2B می تواند فروش B2B را با تعداد کمتری از معاملات با ارزش بالا در مقایسه با یک شرکت B2C افزایش دهد، که ممکن است برای سوددهی به هزاران یا حتی میلیون ها فروش فردی نیاز داشته باشد.
وفاداری بیشتر مشتری یکی دیگر از تفاوت های کلیدی بین B2B و B2C این است که مشتریان B2B تمایل کمتری به تغییر فروشنده دارند، زیرا انجام این کار از نظر عملیاتی مخرب و گران است. برعکس، مشتریان B2C انگیزه کمتری برای وفادار ماندن به یک برند دارند، اگر رقیب جایگزین راحت‌تر، ارزان‌تر یا جذاب‌تری ارائه دهد، که در نتیجه نرخ‌های ریزش زیادی به همراه دارد.
گزینه های متنوع ورود به بازار شرکت‌های B2B می‌توانند شرکت‌ها را در بسیاری از صنایع و مناطق جغرافیایی مورد هدف قرار دهند و در نتیجه فرصت‌های بازار بزرگ‌تری ایجاد کنند. از طرف دیگر، آنها می توانند در یک صنعت، مانند فناوری، تخصص داشته باشند و در آن جایگاه پیشرو شوند.
چرخه های خرید قابل پیش بینی تر مشتریان تجاری معمولاً در عادات خرید خود نسبت به مصرف کنندگان سازگارتر هستند. یک بیمارستان همیشه نیاز دارد که به طور مرتب عرضه کاتتر و سرنگ خود را مجدداً ذخیره کند، در حالی که بسیاری از تصمیمات خرید مصرف کنندگان می تواند با تاخیر و غیرقابل پیش بینی باشد.
تحویل سریعتر. از آنجایی که ابزارهای تجارت الکترونیک B2B فرآیند فروش را برای فروشندگان کارآمد می کند، روند را برای خریداران تسریع می بخشد. سیستم‌های یکپارچه شرکت‌های معامله‌کننده را قادر می‌سازند داده‌ها را در کانال‌ها همگام‌سازی کنند، تکمیل و به‌روزرسانی موجودی را خودکار کنند و سفارش‌های پیچیده را مدیریت کنند.
مدیریت سفارش داخلی پلتفرم های تجارت الکترونیک مبتنی بر ابر به راحتی با سیستم های مدیریت سفارشات پشتیبان ادغام می شوند. این به فروشندگان B2B امکان می دهد تا موجودی سفارش و داده های مشتری را در هر کانال همگام کنند.


چالش های B2B

تجارت الکترونیک B2B دارای چند چالش است، مانند موارد زیر:

تصمیم گیری کندتر مشتریان B2B به ندرت خریدهای فوری انجام می دهند. تصمیمات خرید با درگیر شدن بسیاری از سهامداران در فرآیند، نیاز به دریافت تایید بودجه و اولویت دیگر نیازهای تجاری، به احتمال زیاد تصمیم‌گیری می‌شود.
مذاکره قیمت. از آنجایی که خریداران B2B به صورت عمده خرید می کنند یا سرمایه گذاری های بسیار مهم تری انجام می دهند، معمولاً برای قیمت های بهتر مذاکره می کنند، درخواست تخفیف می کنند و انتظار خدمات اضافی را دارند.
عوارض زنجیره تامین تجارت الکترونیک مدیریت زنجیره تامین در تجارت الکترونیک زمانی پیچیده می شود که شراکت های متعدد درگیر باشد. ارتباط نادرست یا اختلال در هر نقطه از زنجیره تامین می تواند روند را کند کند.


10 مزیت برتر ورود به شبکه های B2B

 1. به یک بازار بزرگ و در حال رشد وارد میشوید

بازار تجارت الکترونیک B2B بسیار بزرگ است و خریداران اکنون تجربه فروش آنلاین را راحت‌تر از خرید از یک نماینده فروش می‌دانند، همانطور که در گذشته انجام می‌دادند. این یک فرصت قابل توجه برای مشاغل است.

علاوه بر این، تجارت الکترونیک B2B دسترسی وسیع تری به کسب و کارها فراهم می کند. این به آنها اجازه می دهد تا پایگاه مشتریان خود را فراتر از موقعیت جغرافیایی خود گسترش دهند. با تجارت الکترونیک B2B، کسب‌وکارها می‌توانند به راحتی موجودی خود را ردیابی کنند، سفارش‌ها را مدیریت کنند و عملیات خود را ساده‌سازی کنند، که به افزایش سودآوری و رقابت در بازار منجر می‌شود.


2. به خریداران بیشتر و بازارهای جدید دسترسی پیدا کنید

گسترش به بازارهای جدید و دستیابی به خریداران بیشتر برای رشد هر کسب و کاری بسیار مهم است. با تجارت الکترونیک B2B، اکنون می توانید با کانال های فروش آنلاین که 24 ساعت شبانه روز، 7 روز هفته و 365 روز سال در دسترس هستند، به مشتریان جدیدی دسترسی پیدا کنید که قبلاً از دسترس شما خارج بودند.

کانال های فروش آنلاین شما به طور مداوم برای ارتباط با مشتریان بالقوه جدید کار می کنند، حتی زمانی که تیم فروش شما در دسترس نباشد. مشتریان از بازارها و مناطق زمانی مختلف می توانند به راحتی محصولات شما را خریداری کنند و شما می توانید بدون نگرانی در مورد تفاوت های زمانی یا موانع لجستیکی به بازارهای محلی و بین المللی جدید دسترسی پیدا کنید.

خریداران می خواهند بتوانند به صورت آنلاین تحقیق و خرید کنند. طبق یک گزارش نظرسنجی خریدار هزاره، افراد هزاره به طور فزاینده ای نقش های تصمیم گیری در سازمان خود را بر عهده می گیرند و انتظار دارند که بتوانند به صورت آنلاین خرید کنند. با راه حل های تجارت الکترونیک B2B، می توانید به آن خریداران دسترسی پیدا کنید، حضور آنلاین خود را تقویت کنید و به مشتریان بالقوه جدید کمک کنید تا شما را از طریق موتورهای جستجو پیدا کنند.

 

3. فرآیند شناخت برند خود  را بهبود بخشید

هنگامی که به تجارت الکترونیک B2B منتقل می شوید، می توانید شناخت برند را در مقیاس بسیار بزرگتر افزایش دهید. به جای اینکه تمام منابع بازاریابی خود را صرف کمپین های گران قیمت و با بازگشت سرمایه اندک کنید، می توانید از نرم افزار تجارت الکترونیک CHOOBNET B2B برای تبلیغ آسان محصولات، افزایش فروش و جذب مشتریان جدید استفاده کنید و این در حالی است که تصویر مثبتی از برند ایجاد می کنید.

تجارت الکترونیک B2B به شما امکان می دهد منابع بازاریابی خود را بر روی فعالیت هایی متمرکز کنید که باعث افزایش آگاهی و اعتبار برند می شوند. شما می توانید شراکت ایجاد کنید، روی همکاری ها کار کنید، فرآیندهای سفارش را ساده کنید، و سایر جنبه های کسب و کار آنلاین خود را با پلتفرم مناسب که اهداف شما را تقویت می کند، ساده کنید.

راه حل های تجارت الکترونیک B2B همچنین می تواند به شما در بهبود روابط و رضایت مشتری برای ایجاد تصویر بهتر از برند کمک کند. با انجام کارآمد و سریع سفارشات، رفع نگرانی ها و انتقال اطلاعات ضروری، می توانید تجربه مشتری را افزایش دهید و به یک برند قابل اعتماد تبدیل شوید.
 

 

4. افزایش فروش

تجارت الکترونیک B2B شما را قادر می سازد تا به پایگاه مشتری گسترده تری دسترسی پیدا کنید و خریداران بیشتری را برای به حداکثر رساندن فروش جذب کنید. با ایجاد روابط بلندمدت با طیف وسیعی از خریداران خود می توانید درآمد قابل پیش بینی ایجاد کنید. با یک جریان نقدی ثابت، کسب و کار شما می تواند برای رشد و بهبود برنامه ریزی کند.

با استفاده از نرم افزار تجارت الکترونیک B2B، می توانید فروش خود را از طریق برنامه های خودکار افزایش فروش، بیشتر کنید. 
 

5. افزایش بهره وری

فروش B2B شامل اجزاء پویا میباشد. هنگامی که از نرم افزار تجارت الکترونیک B2B استفاده می کنید، می توانید این فرآیندها را برای افزایش کارایی، کاهش خطاها و بهبود تصمیم گیری خودکار کنید.

نرم افزار تجارت الکترونیک B2B شما می تواند با برنامه ریزی منابع سازمانی شما (ERP) ادغام شود تا فرآیندهای مبتنی بر کاغذ را حذف کرده و زمان و منابع مورد نیاز برای مدیریت را کاهش دهد. یک راه‌اندازی یکپارچه به ERP شما امکان می‌دهد تا به طور خودکار آمار فروش را برای مشتریان شما شامل مجموع سفارشات، درآمد، درصد سود و تخفیف‌ها جزئیات دهد. شما همچنین می توانید با سیستم های تدارکات مشتریان خود یکپارچه شوید تا کسب و کار جدیدی را به دست آورید و حفظ مشتری را بهبود ببخشید.

6. افزایش سرعت تحویل

راه حل های تجارت الکترونیک B2B نه تنها فرآیند فروش را برای فروشنده کارآمدتر می کند، بلکه روند خرید  را برای خریداران سرعت می بخشد.

به‌جای مدیریت و ردیابی دستی سفارش‌ها و موجودی، یک سیستم آنلاین همگام‌سازی شده به برندها امکان می‌دهد داده‌ها را در همه کانال‌ها همگام‌سازی کنند، تکمیل و به‌روزرسانی موجودی را خودکار کنند، و سفارش‌های پیچیده را مدیریت کنند. این امر منجر به تحویل سریع، دقیق و شفاف و در نهایت رضایت مشتریان می شود.

و از آنجایی که مشتریان می توانند به صورت آنلاین سفارش دهند، تیم خدمات مشتری شما می تواند به جای گرفتن سفارش، بر عملکردهای اصلی خدمات مشتری تمرکز کند. کسب و کار شما از انعطاف پذیری برای بهبود فروش با ایجاد روابط بهتر برخوردار خواهد بود.

 
7. کاهش هزینه ها

از جمله مزایای تجارت الکترونیک برای B2B، پتانسیل به حداقل رساندن هزینه ها در عین افزایش درآمد است. شما می توانید فرآیندها را برای افزایش بهره وری عملیاتی و حذف هزینه های غیر ضروری، خودکار و ساده کنید. نرم افزار تجارت الکترونیک B2B با انجام بیشتر فرآیندهای کسب و کار خود به صورت آنلاین، در زمان و هزینه در زمینه هایی مانند:
مدیریت مکان فیزیکی
نیازهای پرسنل
ورود سفارش
خدمات مشتری 
ارائه اطلاعات مشتری
 

 

8. در میدان رقابت بازار باقی بمانید

با توجه به اینکه مشتریان B2B به طور فزاینده کانال های خود را برای خرید آنلاین تغییر می دهند، اگر این خدمات را ادامه ندهید و این خدمات را ارائه نکنید، در خطر عقب ماندن هستید. همانطور که فروش تجارت الکترونیک به یک امر عادی تبدیل می شود، به نوبه خود شاهد خواهیم بود که خریداران تماس، ایمیل و بازدید را متوقف می کنند - آنها می خواهند خرید خود را به صورت آنلاین انجام دهند تا کارایی را بهبود بخشند و هزینه ها را کاهش دهند. اگر یک تسهیلات تجارت الکترونیک B2B موثر ارائه نکنید، در خطر از دست دادن پایگاه مشتری خود و پشت سر گذاشتن رقبا هستید.

یکی از راه‌های تضمین موفقیت در تجارت الکترونیک B2B، تمرکز بر شخصی‌سازی است. با تطبیق وب سایت خود با نیازها و ترجیحات خاص مشتریان خود، می توانید یک تجربه خرید آنلاین یکپارچه ارائه دهید که باعث می شود آنها تمایل به بازگشت به وب سایت داشته باشند.

این می تواند شامل قیمت گذاری سفارشی، توصیه های شخصی و کمپین های بازاریابی هدفمند باشد. با استفاده از قدرت داده ها و تجزیه و تحلیل، می توانید درک عمیقی از مشتریان و رفتار آنها به دست آورید و به شما این امکان را می دهد که تصمیمات قدرتمندی بگیرید که باعث رشد و سودآوری می شود.

9. تجزیه و تحلیل را تقویت کنید

داده ها، بخش کلیدی فروش B2B است. پلتفرم‌های تجارت الکترونیک به کسب‌وکارها این امکان را می‌دهند که داده‌های اصلی را با سهولت بیشتری به دست آورند، تجزیه و تحلیل و اندازه‌گیری کنند، از جمله معیارهای تعامل مشتری، فروش، ترکیب محصول، نوبت موجودی و موارد دیگر.

با ادغام تجزیه و تحلیل با ERP خود، می توانید داده های ارزشمند و بینش های عملی را به دست آورید که درک مشتری شما را به سطح کاملاً جدیدی می برد.


10. مقیاس پذیری را تجربه کنید

یکی از مزایای کلیدی پلتفرم تجارت الکترونیک B2B مقیاس پذیری آن است. همانطور که تجارت شما رشد می کند، می توانید به راحتی محصولات، مشتریان و کانال های فروش جدید اضافه کنید. این به شما امکان می دهد به سرعت به تقاضای بازار پاسخ دهید و از رقبا جلوتر بمانید.
تحلیل های شبکه  دیجیتالB2B به شما این امکان را می دهد که به راحتی عملیات و دسترسی به بازار خود را گسترش دهید و در عین حال هزینه ها را به حداقل برسانید.
 


از مزایای تجارت الکترونیک B2B استفاده کنید

تجارت الکترونیک B2B شما را قادر می سازد تا به مخاطبان گسترده تری دسترسی پیدا کنید، فروش را بهبود بخشید و تصویر برند خود را بهبود بخشید و در عین حال هزینه ها را کاهش دهید.
با راه حل تجارت الکترونیک B2B CHOOBNET، می توانید بدون نگرانی در مورد پیچیدگی های فنی، از مزایای مقیاس پذیری یکپارچه، افزایش کارایی و هزینه های کمتر بهره مند شوید.

[MEDIA:121]

نتیجه گیری

شبکه سازی تا حد زیادی به کسب و کار بستگی دارد. یافتن مناسب ترین بستر یا روش شبکه با توجه به کسب و کار، بخش و نوع نقش شغلی شما تعیین می شود. شاید هنگام کار در بخش فروش به عنوان مثال، یکی از جنبه های اصلی این نقش شامل سفر به سایت های مختلف و ملاقات با مشتریان باشد. این البته نشان می‌دهد که مناسب‌ترین روش شبکه‌سازی، مکالمه رو در رو خواهد بود، نه استفاده از پلتفرم‌های دیجیتال.
برای هر کسب و کاری، شبکه B2B باید مورد استقبال قرار گیرد یا حداقل مورد بررسی قرار گیرد تا به رشد و توسعه کمک کند. اشتباهات را می توان آموخت، سرنخ ها را می توان ایجاد کرد، و مشارکت ها را می توان شکل داد. در واقع، نقاط منفی بسیار کمی برای شبکه B2B وجود دارد. چه به صورت رو در رو و چه دیجیتال، شبکه B2B یک راه هیجان انگیز و جذاب برای ایجاد روابط و اعتماد با تامین کنندگان، فروشندگان، مصرف کنندگان و سایر مشاغل است.
 

تصاویر

10 مزیت برتر ورود به شبکه های B2B

1

10 مزیت برتر ورود به شبکه های B2B

2

10 مزیت برتر ورود به شبکه های B2B

4

10 مزیت برتر ورود به شبکه های B2B

3

10 مزیت برتر ورود به شبکه های B2B

6

10 مزیت برتر ورود به شبکه های B2B

5

10 مزیت برتر ورود به شبکه های B2B

7

10 مزیت برتر ورود به شبکه های B2B

6

10 مزیت برتر ورود به شبکه های B2B

8

10 مزیت برتر ورود به شبکه های B2B

10

10 مزیت برتر ورود به شبکه های B2B

9

10 مزیت برتر ورود به شبکه های B2B

12

10 مزیت برتر ورود به شبکه های B2B

11

مطالب مرتبط

ثبت دیدگاه

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

آرشیو

Skip Navigation Links.